• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Huwelijksverjaardag Borlo

Huwelijksverjaardag Borlo

Het Posthof, een prachtsetting voor huwelijksverjaardagen bij Borlo.

Zoekt u een plek voor een huwelijksverjaardag bij Borlo in een lieflijke idyllische locatie? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de gedroomde locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag.Niet enkel de fraaie zalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijksverjaardagen het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Borlo zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden van uw huwelijksverjaardag. In de gerieflijke veranda met adembenemend panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn stijlvol ingericht voor alle soorten feesten (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De klassevolle feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Borlo en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw huwelijksverjaardag nog net dat beetje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plekjes in de buurt van Borlo. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een huwelijksverjaardag een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Netjes georganiseerde huwelijksverjaardagen in gezellige sfeer

De vriendelijke uitbaters met het professionele medewerkersteam maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals huwelijksverjaardagen tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Borlo is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.