• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Huwelijksverjaardag Blanden

Huwelijksverjaardag Blanden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een droomlocatie voor huwelijksverjaardagen bij Blanden.

Op zoek naar een huwelijksverjaardag in een aantrekkelijke idyllische locatie bij Blanden? Het Posthof met zijn oogverblindende zalen en tuin is de ideale locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een huwelijksverjaardag.Niet alleen de authentieke feestzalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle huwelijksverjaardagen het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Blanden zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten op uw huwelijksverjaardag. In de grote veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor diverse evenementen (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De klassevolle feestruimtes bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Blanden en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw huwelijksverjaardag net dat tikkeltje extra cachet verschaffen. Ons domein is één van de mooiste plekjes bij Blanden. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijksverjaardagen

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een huwelijksverjaardag een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Perfect georganiseerde huwelijksverjaardagen in gezellige sfeer

De vriendelijke eigenaars met hun bekwame medewerkersteam maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals huwelijksverjaardagen tot een overweldigend succes te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Blanden is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.