• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Huwelijksverjaardag Binkom

Huwelijksverjaardag Binkom

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor huwelijksverjaardagen bij Binkom.

Op zoek naar een huwelijksverjaardag in een lieflijke landelijke setting bij Binkom? Het geweldige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksverjaardagen het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Binkom zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden van uw huwelijksverjaardag. In de gerieflijke veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn stijlvol ingericht voor alle feesten (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale plek. De gezellige feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Binkom en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer goed is, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksverjaardag net dat tikje extra verschaffen. Het is een van de meest idyllische plaatjes bij Binkom. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksverjaardagen

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksverjaardag in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Tip top georganiseerde huwelijksverjaardagen in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters met het professionele medewerkersteam maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals huwelijksverjaardagen tot een overweldigend succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Binkom is trouwens zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.