• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Huwelijksverjaardag Bierbeek

Huwelijksverjaardag Bierbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor huwelijksverjaardagen bij Bierbeek.

Op zoek naar een huwelijksverjaardag in een fraaie landelijke setting bij Bierbeek? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag.Niet alleen de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksverjaardagen het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Bierbeek zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden op uw huwelijksverjaardag. In de gerieflijke veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor diverse events (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De klassevolle feestzalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Bierbeek en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer goed is, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksverjaardag net dat tikkeltje extra bieden. Ons domein is een van de mooiste plaatjes in de buurt van Bierbeek. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijksverjaardagen

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een huwelijksverjaardag een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

Netjes georganiseerde huwelijksverjaardagen in gezellige sfeer

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om feesten zoals huwelijksverjaardagen tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Bierbeek is trouwens zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.