• Leuk Huwelijksverjaardag nabij Bekkevoort
  • Leuk Huwelijksverjaardag nabij Bekkevoort
  • Leuk Huwelijksverjaardag nabij Bekkevoort

Huwelijksverjaardag Bekkevoort

Huwelijksverjaardag Bekkevoort

Het Posthof, een toplocatie voor huwelijksverjaardagen bij Bekkevoort.

Zoekt u een plek voor een huwelijksverjaardag bij Bekkevoort in een chique idyllische droomlocatie? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen.Niet enkel de authentieke zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksverjaardagen het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Bekkevoort zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden van uw huwelijksverjaardag. In de gerieflijke veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde ruimtes zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor diverse events (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De klassevolle feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Bekkevoort en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Indien het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw huwelijksverjaardag net dat tikje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plekjes in de buurt van Bekkevoort. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksverjaardag in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een huwelijksverjaardag een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Netjes afgewerkte huwelijksverjaardagen in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars met hun professionele team maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om feesten zoals huwelijksverjaardagen tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Bekkevoort is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.