• Leuk Huwelijksfeest nabij Zoutleeuw
  • Leuk Huwelijksfeest nabij Zoutleeuw
  • Leuk Huwelijksfeest nabij Zoutleeuw

Huwelijksfeest Zoutleeuw

Huwelijksfeest Zoutleeuw

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een droomlocatie voor huwelijksfeesten bij Zoutleeuw.

Zoekt u een plaats voor een huwelijksfeest bij Zoutleeuw in een aantrekkelijke landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn oogverblindende zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een huwelijksfeest.Niet alleen de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijksfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Zoutleeuw zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden van uw huwelijksfeest. In de grote veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle soorten feestelijkheden (huwelijksfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een ideale plek. De gezellige zalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Zoutleeuw en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Als het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw huwelijksfeest nog net dat tikje extra verschaffen. Het is een van de meest idyllische plaatjes bij Zoutleeuw. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijksfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde huwelijksfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een huwelijksfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

100% afgewerkte huwelijksfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om feesten zoals huwelijksfeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Zoutleeuw is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.