• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Huwelijksfeest Winksele

Huwelijksfeest Winksele

Het Posthof, een ideale locatie voor huwelijksfeesten bij Winksele.

Bent u op zoek naar een aangename prachtsetting voor een huwelijksfeest bij Winksele? Wilt u een huwelijksfeest organiseren op een lieflijke landelijke droomplek? Het Posthof met zijn prachtige zalen en tuin is de perfecte locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een huwelijksfeest.Niet alleen de authentieke zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Winksele zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden van uw huwelijksfeest. In de gerieflijke veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn stijlvol ingericht voor uiteenlopende feestelijkheden (huwelijksfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De gezellige feestzalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijksfeesten en andere feesten in Winksele en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw huwelijksfeest nog net dat tikje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plekjes in de buurt van Winksele. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijksfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde huwelijksfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een huwelijksfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

100% afgewerkte huwelijksfeesten in een stijlvol decor

De enthousiaste uitbaters bijgestaan door hun bekwame team maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om feesten zoals huwelijksfeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Winksele is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.