• Fantastisch Huwelijksfeest bij Wilsele
  • Fantastisch Huwelijksfeest bij Wilsele
  • Fantastisch Huwelijksfeest bij Wilsele

Huwelijksfeest Wilsele

Huwelijksfeest Wilsele

Het Posthof, een prachtplek voor huwelijksfeesten bij Wilsele.

Bent u op zoek naar een fijne prachtlocatie voor een huwelijksfeest bij Wilsele? Wilt u een huwelijksfeest organiseren op een aangename idyllische droomplek? Het Posthof met zijn wondermooie zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een huwelijksfeest.Niet enkel de authentieke feestzalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijksfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Wilsele zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten op uw huwelijksfeest. In de ruime veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestzalen zijn stijlvol ingericht voor diverse feesten (huwelijksfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De klassevolle feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Wilsele en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Als het weer goed is, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksfeest nog net dat tikkeltje extra cachet bieden. Het is een van de meest idyllische plekjes in de buurt van Wilsele. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijksfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een huwelijksfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

100% afgewerkte huwelijksfeesten in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars bijgestaan door het bekwame team maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals huwelijksfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Wilsele is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.