• Prachtig Huwelijksfeest bij Wever
  • Prachtig Huwelijksfeest bij Wever
  • Prachtig Huwelijksfeest bij Wever

Huwelijksfeest Wever

Huwelijksfeest Wever

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een droomlocatie voor huwelijksfeesten bij Wever.

Op zoek naar een huwelijksfeest in een fijne landelijke locatie bij Wever? Het Posthof met zijn wondermooie zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een huwelijksfeest.Niet alleen de authentieke zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Wever zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten op uw huwelijksfeest. In de ruime veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn klassevol aangekleed voor diverse events (huwelijksfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De gezellige feestruimtes bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Wever en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksfeest net dat beetje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plekjes nabij Wever. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw huwelijksfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijksfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een huwelijksfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

100% georganiseerde huwelijksfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars met hun professionele team maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals huwelijksfeesten tot een overweldigend succesverhaal te maken. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Wever is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.