• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Huwelijksfeest Wange

Huwelijksfeest Wange

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor huwelijksfeesten bij Wange.

Op zoek naar een huwelijksfeest in een geweldige idyllische setting bij Wange? Het Posthof met zijn wondermooie zalen en tuin is de ultieme locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een huwelijksfeest.Niet alleen de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Wange zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden op uw huwelijksfeest. In de ruime veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestzalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor uiteenlopende evenementen (huwelijksfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De gezellige feestruimtes verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijksfeesten en andere feesten in Wange en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw huwelijksfeest net dat tikje extra cachet verschaffen. Het is een van de mooiste plekjes bij Wange. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw huwelijksfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een huwelijksfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Perfect georganiseerde huwelijksfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters met het professionele medewerkersteam maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om feesten zoals huwelijksfeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Wange is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.