• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Huwelijksfeest Vlaams-Brabant

Huwelijksfeest Vlaams-Brabant

Het Posthof, een perfecte locatie voor huwelijksfeesten bij Vlaams-Brabant.

Op zoek naar een huwelijksfeest in een oogverblindende idyllische setting bij Vlaams-Brabant? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijksfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Vlaams-Brabant zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden op uw huwelijksfeest. In de ruime veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor uiteenlopende evenementen (huwelijksfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De stijlvolle feestzalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Vlaams-Brabant en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer goed is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw huwelijksfeest nog net dat tikje extra cachet bieden. Het is een van de mooiste plaatjes bij Vlaams-Brabant. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijksfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijksfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een huwelijksfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Tip top georganiseerde huwelijksfeesten in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars met het professionele medewerkersteam maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals huwelijksfeesten tot een weergaloos succes te maken. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Vlaams-Brabant is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.