• Leuk Huwelijksfeest bij Velm
  • Leuk Huwelijksfeest bij Velm
  • Leuk Huwelijksfeest bij Velm

Huwelijksfeest Velm

Huwelijksfeest Velm

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor huwelijksfeesten bij Velm.

Bent u op zoek naar een wondermooie prachtplek voor een huwelijksfeest bij Velm? Wil u een huwelijksfeest organiseren op een geweldige landelijke prachtlocatie? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet alleen de authentieke feestzalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijksfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Velm zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten op uw huwelijksfeest. In de grote veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle events (huwelijksfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De gezellige feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Velm en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Als het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw huwelijksfeest nog net dat tikje extra cachet bieden. Ons domein is een van de mooiste plaatjes bij Velm. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijksfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijksfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een huwelijksfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

100% afgewerkte huwelijksfeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door het professionele team maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om feesten zoals huwelijksfeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de klant, construeren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Velm is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.