• Mooi Huwelijksfeest nabij Tienen
  • Mooi Huwelijksfeest nabij Tienen
  • Mooi Huwelijksfeest nabij Tienen

Huwelijksfeest Tienen

Huwelijksfeest Tienen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor huwelijksfeesten bij Tienen.

Op zoek naar een huwelijksfeest in een fraaie landelijke setting bij Tienen? Het Posthof met zijn oogverblindende zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een huwelijksfeest.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijksfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Tienen zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden van uw huwelijksfeest. In de grote veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn klassevol aangekleed voor diverse feestelijkheden (huwelijksfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De gezellige zalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijksfeesten en andere feesten in Tienen en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw huwelijksfeest nog net dat tikje extra geven. Ons domein is een van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Tienen. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw huwelijksfeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een huwelijksfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Netjes afgewerkte huwelijksfeesten met alles erop en eraan

De behulpzame uitbaters bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om evenementen zoals huwelijksfeesten tot een overweldigend succesverhaal te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Tienen is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.