• Leuk Huwelijksfeest nabij Rotselaar
  • Leuk Huwelijksfeest nabij Rotselaar
  • Leuk Huwelijksfeest nabij Rotselaar

Huwelijksfeest Rotselaar

Huwelijksfeest Rotselaar

Het Posthof, een perfecte locatie voor huwelijksfeesten bij Rotselaar.

Zoekt u een plek voor een huwelijksfeest bij Rotselaar in een lieflijke idyllische locatie? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een huwelijksfeest.Niet alleen de fraaie feestzalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle huwelijksfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Rotselaar zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten op uw huwelijksfeest. In de grote veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestruimtes zijn sfeervol ingericht voor diverse feesten (huwelijksfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De klassevolle zalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Rotselaar en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw huwelijksfeest net dat beetje extra verschaffen. Het is een van de meest idyllische plaatjes nabij Rotselaar. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijksfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde huwelijksfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een huwelijksfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Tip top afgewerkte huwelijksfeesten in gezellige sfeer

De vriendelijke eigenaars met hun bekwame medewerkersteam maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om feesten zoals huwelijksfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de organisator, construeren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Rotselaar is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.