• Uniek Huwelijksfeest bij Pellenberg
  • Uniek Huwelijksfeest bij Pellenberg
  • Uniek Huwelijksfeest bij Pellenberg

Huwelijksfeest Pellenberg

Huwelijksfeest Pellenberg

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor huwelijksfeesten bij Pellenberg.

Zoekt u een plek voor een huwelijksfeest bij Pellenberg in een mooie landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een huwelijksfeest.Niet enkel de fraaie zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Pellenberg zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden van uw huwelijksfeest. In de grote veranda met fantastisch panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestzalen zijn sfeervol ingericht voor alle feestelijkheden (huwelijksfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De stijlvolle feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Pellenberg en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksfeest nog net dat tikje extra cachet bieden. Het is één van de fraaiste plaatjes bij Pellenberg. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw huwelijksfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijksfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Tip top georganiseerde huwelijksfeesten in gezellige sfeer

De vriendelijke eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om aangelegenheden zoals huwelijksfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Pellenberg is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.