• Leuk Huwelijksfeest nabij Oplinter
  • Leuk Huwelijksfeest nabij Oplinter
  • Leuk Huwelijksfeest nabij Oplinter

Huwelijksfeest Oplinter

Huwelijksfeest Oplinter

Het Posthof, een prachtlocatie voor huwelijksfeesten bij Oplinter.

Bent u op zoek naar een mooie droomplek voor een huwelijksfeest bij Oplinter? Wilt u een huwelijksfeest organiseren op een oogverblindende idyllische locatie? Het Posthof met zijn oogverblindende zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een huwelijksfeest.Niet enkel de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijksfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Oplinter zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten van uw huwelijksfeest. In de ruime veranda met prachtig uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor diverse evenementen (huwelijksfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De gezellige feestruimtes bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijksfeesten en andere feesten in Oplinter en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer goed is, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksfeest nog net dat tikje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plekjes bij Oplinter. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijksfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijksfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een huwelijksfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Netjes afgewerkte huwelijksfeesten in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters bijgestaan door hun bekwame team maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals huwelijksfeesten tot een overweldigend succes te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Oplinter is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.