• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Huwelijksfeest Neerwinden

Huwelijksfeest Neerwinden

Het Posthof, een prachtplek voor huwelijksfeesten bij Neerwinden.

Bent u op zoek naar een aangename prachtsetting voor een huwelijksfeest bij Neerwinden? Wil u een huwelijksfeest organiseren op een fijne landelijke plek? Het bekoorlijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie feestzalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijksfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties!) bij Neerwinden zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten op uw huwelijksfeest. In de ruime veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestzalen zijn sfeervol ingericht voor alle feestelijkheden (huwelijksfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De gezellige feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Neerwinden en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksfeest nog net dat tikje extra cachet geven. Het is één van de mooiste plaatjes in de buurt van Neerwinden. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw huwelijksfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een huwelijksfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Netjes afgewerkte huwelijksfeesten in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om evenementen zoals huwelijksfeesten tot een eclatant succes te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Neerwinden is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.