• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Huwelijksfeest Lubbeek

Huwelijksfeest Lubbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor huwelijksfeesten bij Lubbeek.

Op zoek naar een huwelijksfeest in een prachtige idyllische setting bij Lubbeek? Het mooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de authentieke feestruimtes (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijksfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Lubbeek zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten op uw huwelijksfeest. In de grote veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn sfeervol aangekleed voor uiteenlopende feesten (huwelijksfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De gezellige feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Lubbeek en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw huwelijksfeest nog net dat tikje extra verschaffen. Ons domein is een van de fraaiste plekjes bij Lubbeek. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuin terwijl de kinderen lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijksfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijksfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

100% georganiseerde huwelijksfeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals huwelijksfeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de organisator, creëren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Lubbeek is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.