• Mooi Huwelijksfeest nabij Lovenjoel
  • Mooi Huwelijksfeest nabij Lovenjoel
  • Mooi Huwelijksfeest nabij Lovenjoel

Huwelijksfeest Lovenjoel

Huwelijksfeest Lovenjoel

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor huwelijksfeesten bij Lovenjoel.

Bent u op zoek naar een lieflijke prachtplek voor een huwelijksfeest bij Lovenjoel? Wilt u een huwelijksfeest organiseren op een oogverblindende landelijke locatie? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet alleen de authentieke zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Lovenjoel zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten van uw huwelijksfeest. In de gerieflijke veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle soorten feesten (huwelijksfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De gezellige zalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Lovenjoel en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Indien het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksfeest nog net dat tikkeltje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plaatjes nabij Lovenjoel. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijksfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijksfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een huwelijksfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

Tip top georganiseerde huwelijksfeesten in gezellige sfeer

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door het professionele team maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals huwelijksfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Lovenjoel is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.