• Fantastisch Huwelijksfeest nabij Linter
  • Fantastisch Huwelijksfeest nabij Linter
  • Fantastisch Huwelijksfeest nabij Linter

Huwelijksfeest Linter

Huwelijksfeest Linter

Het Posthof, een gedroomde plek voor huwelijksfeesten bij Linter.

Zoekt u een plek voor een huwelijksfeest bij Linter in een wondermooie landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn wondermooie zalen en tuin is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een huwelijksfeest.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Linter zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten op uw huwelijksfeest. In de ruime veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde zalen zijn stijlvol aangekleed voor alle soorten feesten (huwelijksfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale setting. De stijlvolle feestzalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Linter en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw huwelijksfeest nog net dat tikkeltje extra cachet geven. Ons domein is één van de mooiste plaatjes in de buurt van Linter. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw huwelijksfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijksfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een huwelijksfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Perfect afgewerkte huwelijksfeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars met het bekwame medewerkersteam maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals huwelijksfeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de organisator, construeren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Linter is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.