• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Huwelijksfeest Linde

Huwelijksfeest Linde

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een ideale locatie voor huwelijksfeesten bij Linde.

Zoekt u een plaats voor een huwelijksfeest bij Linde in een bekoorlijke idyllische droomlocatie? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de authentieke zalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijksfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Linde zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten van uw huwelijksfeest. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde ruimtes zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor diverse feestelijkheden (huwelijksfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De stijlvolle feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Linde en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer goed is, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw huwelijksfeest nog net dat tikkeltje extra cachet verschaffen. Ons domein is een van de mooiste plekjes in de buurt van Linde. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw huwelijksfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijksfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijksfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Tip top afgewerkte huwelijksfeesten met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door het professionele team maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om feesten zoals huwelijksfeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Linde is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.