• Leuk Huwelijksfeest nabij Leuven
  • Leuk Huwelijksfeest nabij Leuven
  • Leuk Huwelijksfeest nabij Leuven

Huwelijksfeest Leuven

Huwelijksfeest Leuven

Het Posthof, een prachtsetting voor huwelijksfeesten bij Leuven.

Zoekt u een plek voor een huwelijksfeest bij Leuven in een bekoorlijke idyllische locatie? Het oogverblindende feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie feestzalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijksfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Leuven zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten op uw huwelijksfeest. In de gerieflijke veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn stijlvol aangekleed voor uiteenlopende evenementen (huwelijksfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De klassevolle zalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Leuven en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer goed is, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw huwelijksfeest net dat beetje extra verschaffen. Het is één van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Leuven. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw huwelijksfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een huwelijksfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

100% georganiseerde huwelijksfeesten met alles erop en eraan

De gedreven uitbaters bijgestaan door het bekwame team maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om feesten zoals huwelijksfeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de organisator, construeren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Leuven is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.