• Leuk Huwelijksfeest bij Landen
  • Leuk Huwelijksfeest bij Landen
  • Leuk Huwelijksfeest bij Landen

Huwelijksfeest Landen

Huwelijksfeest Landen

Het Posthof, een prachtplek voor huwelijksfeesten bij Landen.

Bent u op zoek naar een geweldige prachtsetting voor een huwelijksfeest bij Landen? Wil u een huwelijksfeest organiseren op een prachtige idyllische locatie? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende evenementen.Niet enkel de authentieke feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijksfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Landen zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten van uw huwelijksfeest. In de ruime veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestruimtes zijn stijlvol ingericht voor alle evenementen (huwelijksfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De gezellige feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Landen en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksfeest nog net dat tikje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plaatjes bij Landen. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijksfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijksfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een huwelijksfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Tip top georganiseerde huwelijksfeesten in gezellige sfeer

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door hun bekwame team maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat nodig is om feesten zoals huwelijksfeesten tot een weergaloos succes te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Landen is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.