• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Huwelijksfeest Kortenbos

Huwelijksfeest Kortenbos

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor huwelijksfeesten bij Kortenbos.

Bent u op zoek naar een wondermooie plek voor een huwelijksfeest bij Kortenbos? Wil u een huwelijksfeest organiseren op een bekoorlijke landelijke locatie? Het mooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet alleen de authentieke zalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle huwelijksfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Kortenbos zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden op uw huwelijksfeest. In de ruime veranda met fantastisch panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn sfeervol aangekleed voor alle soorten events (huwelijksfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De stijlvolle feestruimtes bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijksfeesten en andere feesten in Kortenbos en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksfeest net dat tikkeltje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plekjes nabij Kortenbos. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw huwelijksfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijksfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een huwelijksfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Tip top georganiseerde huwelijksfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals huwelijksfeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de klant, realiseren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Kortenbos is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.