• Mooi Huwelijksfeest bij Kortenaken
  • Mooi Huwelijksfeest bij Kortenaken
  • Mooi Huwelijksfeest bij Kortenaken

Huwelijksfeest Kortenaken

Huwelijksfeest Kortenaken

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor huwelijksfeesten bij Kortenaken.

Op zoek naar een huwelijksfeest in een fijne idyllische locatie bij Kortenaken? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de ideale locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een huwelijksfeest.Niet alleen de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijksfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Kortenaken zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden van uw huwelijksfeest. In de gerieflijke veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestzalen zijn klassevol aangekleed voor alle soorten feestelijkheden (huwelijksfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De stijlvolle feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijksfeesten en andere feesten in Kortenaken en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw huwelijksfeest net dat beetje extra verschaffen. Ons domein is één van de mooiste plekjes in de buurt van Kortenaken. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw huwelijksfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een huwelijksfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

Netjes georganiseerde huwelijksfeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars met hun bekwame medewerkersteam maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om evenementen zoals huwelijksfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Kortenaken is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.