• Fantastisch Huwelijksfeest bij Korbeek-Lo
  • Fantastisch Huwelijksfeest bij Korbeek-Lo
  • Fantastisch Huwelijksfeest bij Korbeek-Lo

Huwelijksfeest Korbeek-Lo

Huwelijksfeest Korbeek-Lo

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor huwelijksfeesten bij Korbeek-Lo.

Zoekt u een plaats voor een huwelijksfeest bij Korbeek-Lo in een wondermooie landelijke droomlocatie? Het aangename feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie zalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijksfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Korbeek-Lo zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten op uw huwelijksfeest. In de ruime veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor uiteenlopende feestelijkheden (huwelijksfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De stijlvolle zalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijksfeesten en andere feesten in Korbeek-Lo en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw huwelijksfeest net dat beetje extra cachet verschaffen. Ons domein is één van de meest idyllische plaatjes in de buurt van Korbeek-Lo. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijksfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde huwelijksfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijksfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Netjes afgewerkte huwelijksfeesten met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars met hun bekwame team maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om aangelegenheden zoals huwelijksfeesten tot een overweldigend succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Korbeek-Lo is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.