• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Huwelijksfeest Kessel-Lo

Huwelijksfeest Kessel-Lo

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een uitgelezen locatie voor huwelijksfeesten bij Kessel-Lo.

Op zoek naar een huwelijksfeest in een wondermooie landelijke setting bij Kessel-Lo? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de ideale locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een huwelijksfeest.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle huwelijksfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Kessel-Lo zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden op uw huwelijksfeest. In de grote veranda met adembenemend panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn klassevol aangekleed voor alle soorten feesten (huwelijksfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De stijlvolle feestzalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Kessel-Lo en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Indien het weer goed is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksfeest nog net dat tikkeltje extra verschaffen. Ons domein is één van de mooiste plekjes in de omgeving van Kessel-Lo. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijksfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijksfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een huwelijksfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Tip top georganiseerde huwelijksfeesten met alles erop en eraan

De gedreven eigenaars met hun bekwame team maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om evenementen zoals huwelijksfeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Kessel-Lo is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.