• Mooi Huwelijksfeest nabij Kersbeek
  • Mooi Huwelijksfeest nabij Kersbeek
  • Mooi Huwelijksfeest nabij Kersbeek

Huwelijksfeest Kersbeek

Huwelijksfeest Kersbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor huwelijksfeesten bij Kersbeek.

Zoekt u een plek voor een huwelijksfeest bij Kersbeek in een prachtige idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn fraaie zalen en tuin is de perfecte locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een huwelijksfeest.Niet enkel de authentieke feestzalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle huwelijksfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Kersbeek zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden van uw huwelijksfeest. In de gerieflijke veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn stijlvol ingericht voor diverse feesten (huwelijksfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De klassevolle feestzalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijksfeesten en andere feesten in Kersbeek en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw huwelijksfeest net dat tikkeltje extra cachet verschaffen. Ons domein is één van de mooiste plaatjes bij Kersbeek. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijksfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijksfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijksfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Perfect georganiseerde huwelijksfeesten in een stijlvol decor

De enthousiaste uitbaters bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om evenementen zoals huwelijksfeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Kersbeek is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.