• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Huwelijksfeest Kampenhout

Huwelijksfeest Kampenhout

Het Posthof, een gedroomde plek voor huwelijksfeesten bij Kampenhout.

Op zoek naar een huwelijksfeest in een aantrekkelijke landelijke setting bij Kampenhout? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende aangelegenheden.Niet enkel de fraaie zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijksfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Kampenhout zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden van uw huwelijksfeest. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn klassevol aangekleed voor uiteenlopende events (huwelijksfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De stijlvolle feestzalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijksfeesten en andere feesten in Kampenhout en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Indien het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw huwelijksfeest net dat tikje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plekjes in de omgeving van Kampenhout. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw huwelijksfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijksfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijksfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

100% georganiseerde huwelijksfeesten in een stijlvol decor

De behulpzame eigenaars bijgestaan door hun professionele team maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals huwelijksfeesten tot een overweldigend succes te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Kampenhout is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.