• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Huwelijksfeest Hoegaarden

Huwelijksfeest Hoegaarden

Het Posthof, een perfecte locatie voor huwelijksfeesten bij Hoegaarden.

Zoekt u een plek voor een huwelijksfeest bij Hoegaarden in een aantrekkelijke idyllische locatie? Het Posthof met zijn oogverblindende zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een huwelijksfeest.Niet alleen de authentieke feestruimtes (voor 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Hoegaarden zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden van uw huwelijksfeest. In de grote veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestzalen zijn klassevol aangekleed voor diverse feestelijkheden (huwelijksfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De gezellige zalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Hoegaarden en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksfeest nog net dat tikkeltje extra geven. Ons domein is een van de fraaiste plekjes nabij Hoegaarden. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw huwelijksfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde huwelijksfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een huwelijksfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Tip top afgewerkte huwelijksfeesten in gezellige sfeer

De gedreven uitbaters met het professionele medewerkersteam maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om evenementen zoals huwelijksfeesten tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Hoegaarden is trouwens zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.