• Uniek Huwelijksfeest bij Heverlee
  • Uniek Huwelijksfeest bij Heverlee
  • Uniek Huwelijksfeest bij Heverlee

Huwelijksfeest Heverlee

Huwelijksfeest Heverlee

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor huwelijksfeesten bij Heverlee.

Zoekt u een plaats voor een huwelijksfeest bij Heverlee in een fijne landelijke locatie? Het oogverblindende feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet alleen de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijksfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Heverlee zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden op uw huwelijksfeest. In de ruime veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn stijlvol ingericht voor uiteenlopende evenementen (huwelijksfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale plek. De stijlvolle feestruimtes bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijksfeesten en andere feesten in Heverlee en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Als het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw huwelijksfeest nog net dat beetje extra cachet geven. Het is één van de fraaiste plaatjes bij Heverlee. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijksfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijksfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijksfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Netjes georganiseerde huwelijksfeesten met alles erop en eraan

De gedreven eigenaars met hun professionele team maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals huwelijksfeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Heverlee is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.