• Leuk Huwelijksfeest bij Herent
  • Leuk Huwelijksfeest bij Herent
  • Leuk Huwelijksfeest bij Herent

Huwelijksfeest Herent

Huwelijksfeest Herent

Het Posthof, een ideale locatie voor huwelijksfeesten bij Herent.

Zoekt u een plek voor een huwelijksfeest bij Herent in een chique idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn aantrekkelijke zalen en tuin is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een huwelijksfeest.Niet alleen de fraaie zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Herent zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten op uw huwelijksfeest. In de ruime veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn sfeervol aangekleed voor diverse events (huwelijksfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De stijlvolle feestruimtes verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Herent en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw huwelijksfeest net dat tikkeltje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plekjes nabij Herent. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw huwelijksfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een huwelijksfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Perfect afgewerkte huwelijksfeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters met het professionele medewerkersteam maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat van belang is om evenementen zoals huwelijksfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Herent is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.