• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Huwelijksfeest Hakendover

Huwelijksfeest Hakendover

Het Posthof, een gedroomde locatie voor huwelijksfeesten bij Hakendover.

Zoekt u een plek voor een huwelijksfeest bij Hakendover in een fraaie landelijke locatie? Het Posthof met zijn schitterende zalen en tuin is de gedroomde locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een huwelijksfeest.Niet alleen de fraaie zalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijksfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Hakendover zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten op uw huwelijksfeest. In de gerieflijke veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle soorten feesten (huwelijksfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De gezellige feestzalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Hakendover en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Als het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw huwelijksfeest net dat beetje extra cachet geven. Het is één van de fraaiste plekjes in de omgeving van Hakendover. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijksfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijksfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een huwelijksfeest een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Netjes georganiseerde huwelijksfeesten in een stijlvol decor

De enthousiaste eigenaars met hun bekwame team maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals huwelijksfeesten tot een eclatant succes te maken. Oog voor detail, coulante bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de klant, creëren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Hakendover is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.