• Fantastisch Huwelijksfeest nabij Haasrode
  • Fantastisch Huwelijksfeest nabij Haasrode
  • Fantastisch Huwelijksfeest nabij Haasrode

Huwelijksfeest Haasrode

Huwelijksfeest Haasrode

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor huwelijksfeesten bij Haasrode.

Zoekt u een plek voor een huwelijksfeest bij Haasrode in een fijne landelijke droomlocatie? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen.Niet enkel de authentieke zalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijksfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Haasrode zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden van uw huwelijksfeest. In de gerieflijke veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde ruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle events (huwelijksfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De gezellige feestruimtes verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijksfeesten en andere feesten in Haasrode en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw huwelijksfeest nog net dat tikkeltje extra geven. Ons domein is één van de mooiste plekjes nabij Haasrode. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw huwelijksfeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde huwelijksfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijksfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

Tip top afgewerkte huwelijksfeesten in gezellige sfeer

De gedreven uitbaters bijgestaan door het professionele team maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals huwelijksfeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de organisator, creëren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Haasrode is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.