• Prachtig Huwelijksfeest bij Haacht
  • Prachtig Huwelijksfeest bij Haacht
  • Prachtig Huwelijksfeest bij Haacht

Huwelijksfeest Haacht

Huwelijksfeest Haacht

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtsetting voor huwelijksfeesten bij Haacht.

Bent u op zoek naar een wondermooie prachtplek voor een huwelijksfeest bij Haacht? Wil u een huwelijksfeest organiseren op een fraaie idyllische prachtlocatie? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een huwelijksfeest.Niet alleen de authentieke feestruimtes (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijksfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Haacht zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten van uw huwelijksfeest. In de gerieflijke veranda met prachtig uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn sfeervol aangekleed voor alle soorten feesten (huwelijksfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale setting. De klassevolle feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Haacht en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw huwelijksfeest nog net dat tikkeltje extra cachet bieden. Het is een van de meest idyllische plekjes in de buurt van Haacht. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw huwelijksfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijksfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een huwelijksfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Netjes georganiseerde huwelijksfeesten in een stijlvol decor

De gedreven eigenaars bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om evenementen zoals huwelijksfeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Haacht is trouwens zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.