• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Huwelijksfeest Glabbeek

Huwelijksfeest Glabbeek

Het Posthof, een prachtsetting voor huwelijksfeesten bij Glabbeek.

Bent u op zoek naar een wondermooie prachtsetting voor een huwelijksfeest bij Glabbeek? Wilt u een huwelijksfeest organiseren op een aangename landelijke droomplek? Het bekoorlijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet alleen de fraaie zalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijksfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Glabbeek zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden van uw huwelijksfeest. In de gerieflijke veranda met fantastisch panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle soorten evenementen (huwelijksfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De gezellige zalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Glabbeek en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Als het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksfeest nog net dat beetje extra cachet geven. Het is één van de meest idyllische plekjes in de omgeving van Glabbeek. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw huwelijksfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijksfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijksfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Netjes afgewerkte huwelijksfeesten in een stijlvol decor

De behulpzame eigenaars met het professionele team maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om feesten zoals huwelijksfeesten tot een eclatant succes te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Glabbeek is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.