• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Huwelijksfeest Gingelom

Huwelijksfeest Gingelom

Het Posthof, een gedroomde plek voor huwelijksfeesten bij Gingelom.

Zoekt u een plek voor een huwelijksfeest bij Gingelom in een wondermooie idyllische locatie? Het Posthof met zijn oogverblindende zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een huwelijksfeest.Niet enkel de authentieke feestzalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijksfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Gingelom zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden van uw huwelijksfeest. In de grote veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn klassevol aangekleed voor uiteenlopende evenementen (huwelijksfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De klassevolle feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Gingelom en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer goed is, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw huwelijksfeest net dat tikje extra bieden. Ons domein is één van de meest idyllische plekjes in de omgeving van Gingelom. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijksfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijksfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een huwelijksfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Perfect afgewerkte huwelijksfeesten met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars met hun bekwame medewerkersteam maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om feesten zoals huwelijksfeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Gingelom is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.