• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Huwelijksfeest Budingen

Huwelijksfeest Budingen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor huwelijksfeesten bij Budingen.

Zoekt u een plek voor een huwelijksfeest bij Budingen in een prachtige landelijke locatie? Het aangename feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet enkel de authentieke feestruimtes (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijksfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Budingen zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten van uw huwelijksfeest. In de ruime veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestzalen zijn klassevol aangekleed voor alle feestelijkheden (huwelijksfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale setting. De stijlvolle feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Budingen en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw huwelijksfeest net dat beetje extra bieden. Ons domein is een van de mooiste plekjes in de buurt van Budingen. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw huwelijksfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijksfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Perfect afgewerkte huwelijksfeesten met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door hun professionele team maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals huwelijksfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Budingen is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.