• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Huwelijksfeest Boutersem

Huwelijksfeest Boutersem

Het Posthof, een prachtplek voor huwelijksfeesten bij Boutersem.

Zoekt u een plaats voor een huwelijksfeest bij Boutersem in een aantrekkelijke landelijke locatie? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet alleen de authentieke feestruimtes (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle huwelijksfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Boutersem zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten van uw huwelijksfeest. In de gerieflijke veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn sfeervol aangekleed voor alle soorten feestelijkheden (huwelijksfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De klassevolle zalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Boutersem en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Indien het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw huwelijksfeest nog net dat tikkeltje extra cachet verschaffen. Ons domein is één van de mooiste plekjes bij Boutersem. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijksfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde huwelijksfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een huwelijksfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Tip top afgewerkte huwelijksfeesten in een stijlvol decor

De behulpzame uitbaters bijgestaan door hun bekwame team maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals huwelijksfeesten tot een weergaloos succes te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, construeren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Boutersem is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.