• Mooi Huwelijksfeest nabij Borlo
  • Mooi Huwelijksfeest nabij Borlo
  • Mooi Huwelijksfeest nabij Borlo

Huwelijksfeest Borlo

Huwelijksfeest Borlo

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een uitgelezen locatie voor huwelijksfeesten bij Borlo.

Op zoek naar een huwelijksfeest in een geweldige landelijke locatie bij Borlo? Het Posthof met zijn schitterende zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een huwelijksfeest.Niet enkel de authentieke zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijksfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Borlo zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten van uw huwelijksfeest. In de ruime veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn stijlvol ingericht voor alle feestelijkheden (huwelijksfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De gezellige feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Borlo en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer goed is, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksfeest net dat tikje extra cachet verschaffen. Het is een van de meest idyllische plekjes nabij Borlo. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw huwelijksfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijksfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een huwelijksfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Netjes afgewerkte huwelijksfeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars met hun bekwame medewerkersteam maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals huwelijksfeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Borlo is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.