• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Huwelijksfeest Blanden

Huwelijksfeest Blanden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een ideale locatie voor huwelijksfeesten bij Blanden.

Bent u op zoek naar een uitgelezen prachtige plek voor een huwelijksfeest bij Blanden? Wilt u een huwelijksfeest organiseren op een fraaie landelijke plek? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke feestruimtes (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijksfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Blanden zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden van uw huwelijksfeest. In de grote veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle feestelijkheden (huwelijksfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De gezellige feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijksfeesten en andere feesten in Blanden en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksfeest nog net dat tikkeltje extra geven. Het is een van de meest idyllische plaatjes in de buurt van Blanden. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw huwelijksfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde huwelijksfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een huwelijksfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Perfect georganiseerde huwelijksfeesten met alles erop en eraan

De gedreven uitbaters met hun professionele team maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat van belang is om feesten zoals huwelijksfeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Blanden is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.