• Uniek Huwelijksfeest nabij Binkom
  • Uniek Huwelijksfeest nabij Binkom
  • Uniek Huwelijksfeest nabij Binkom

Huwelijksfeest Binkom

Huwelijksfeest Binkom

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtsetting voor huwelijksfeesten bij Binkom.

Op zoek naar een huwelijksfeest in een prachtige landelijke locatie bij Binkom? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie zalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijksfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Binkom zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten op uw huwelijksfeest. In de grote veranda met mooi panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn stijlvol aangekleed voor alle soorten feestelijkheden (huwelijksfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De stijlvolle zalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijksfeesten en andere feesten in Binkom en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer het toelaat, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksfeest net dat tikje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plaatjes in de omgeving van Binkom. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw huwelijksfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijksfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een huwelijksfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Netjes afgewerkte huwelijksfeesten in een stijlvol decor

De behulpzame eigenaars met het bekwame medewerkersteam maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om evenementen zoals huwelijksfeesten tot een eclatant succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Binkom is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.