• Leuk Huwelijksfeest nabij Bierbeek
  • Leuk Huwelijksfeest nabij Bierbeek
  • Leuk Huwelijksfeest nabij Bierbeek

Huwelijksfeest Bierbeek

Huwelijksfeest Bierbeek

Het Posthof, een gedroomde locatie voor huwelijksfeesten bij Bierbeek.

Bent u op zoek naar een bekoorlijke plek voor een huwelijksfeest bij Bierbeek? Wil u een huwelijksfeest organiseren op een aantrekkelijke idyllische locatie? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de fraaie zalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle huwelijksfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Bierbeek zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten van uw huwelijksfeest. In de ruime veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn klassevol aangekleed voor diverse events (huwelijksfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De klassevolle feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijksfeesten en andere feesten in Bierbeek en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer goed is, is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw huwelijksfeest net dat beetje extra geven. Ons domein is een van de fraaiste plekjes nabij Bierbeek. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijksfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een huwelijksfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Netjes georganiseerde huwelijksfeesten in een stijlvol decor

De behulpzame uitbaters met hun professionele medewerkersteam maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om evenementen zoals huwelijksfeesten tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Bierbeek is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.