• Leuk Huwelijksfeest nabij Bekkevoort
  • Leuk Huwelijksfeest nabij Bekkevoort
  • Leuk Huwelijksfeest nabij Bekkevoort

Huwelijksfeest Bekkevoort

Huwelijksfeest Bekkevoort

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor huwelijksfeesten bij Bekkevoort.

Op zoek naar een huwelijksfeest in een aantrekkelijke landelijke setting bij Bekkevoort? Het aangename feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de authentieke zalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijksfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties!) bij Bekkevoort zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden op uw huwelijksfeest. In de gerieflijke veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn stijlvol aangekleed voor alle soorten evenementen (huwelijksfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De klassevolle zalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Bekkevoort en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw huwelijksfeest nog net dat beetje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plaatjes nabij Bekkevoort. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijksfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijksfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een huwelijksfeest een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Perfect afgewerkte huwelijksfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om evenementen zoals huwelijksfeesten tot een weergaloos succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Bekkevoort is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.