• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Huwelijk Zoutleeuw

Huwelijk Zoutleeuw

Het Posthof, een prachtsetting voor huwelijken bij Zoutleeuw.

Op zoek naar een huwelijk in een fraaie idyllische setting bij Zoutleeuw? Het Posthof met zijn aantrekkelijke zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een huwelijk.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle huwelijken het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Zoutleeuw zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden van uw huwelijk. In de ruime veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor diverse events (huwelijken,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De gezellige feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste huwelijken en andere feesten in Zoutleeuw en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijk nog net dat tikkeltje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plekjes nabij Zoutleeuw. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw huwelijk!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde huwelijken

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijk in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijk een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Tip top afgewerkte huwelijken met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door het professionele team maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals huwelijken tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Zoutleeuw is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.