• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Huwelijk Winksele

Huwelijk Winksele

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor huwelijken bij Winksele.

Zoekt u een plaats voor een huwelijk bij Winksele in een fijne idyllische locatie? Het mooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen.Niet enkel de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijken het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Winksele zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten van uw huwelijk. In de grote veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde ruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle evenementen (huwelijken,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De stijlvolle zalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijken en andere feesten in Winksele en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Als het weer goed is, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw huwelijk nog net dat tikkeltje extra cachet verschaffen. Ons domein is één van de fraaiste plaatjes bij Winksele. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw huwelijk!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijken

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijk in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een huwelijk een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Perfect georganiseerde huwelijken in gezellige sfeer

De enthousiaste uitbaters bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals huwelijken tot een overweldigend succes te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de klant, realiseren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Winksele is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.