• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Huwelijk Wilsele

Huwelijk Wilsele

Het Posthof, een prachtplek voor huwelijken bij Wilsele.

Bent u op zoek naar een bekoorlijke prachtplek voor een huwelijk bij Wilsele? Wilt u een huwelijk organiseren op een mooie idyllische droomlocatie? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de authentieke zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijken het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Wilsele zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten van uw huwelijk. In de ruime veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn sfeervol aangekleed voor alle events (huwelijken,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De stijlvolle zalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijken en andere feesten in Wilsele en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijk net dat tikkeltje extra cachet geven. Ons domein is een van de mooiste plekjes bij Wilsele. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, feeërieke tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw huwelijk!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijken

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijk in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijk een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Perfect afgewerkte huwelijken in een stijlvol decor

De gedreven eigenaars bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals huwelijken tot een weergaloos succes te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Wilsele is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.