• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Huwelijk Wever

Huwelijk Wever

Het Posthof, een gedroomde locatie voor huwelijken bij Wever.

Op zoek naar een huwelijk in een geweldige idyllische setting bij Wever? Het bekoorlijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de authentieke zalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijken het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Wever zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden van uw huwelijk. In de ruime veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn stijlvol aangekleed voor alle feesten (huwelijken,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De gezellige zalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijken en andere feesten in Wever en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw huwelijk nog net dat tikkeltje extra cachet geven. Ons domein is een van de meest idyllische plekjes in de buurt van Wever. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijk!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijken

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijk in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een huwelijk een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Perfect afgewerkte huwelijken in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals huwelijken tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Wever is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.