• Fantastisch Huwelijk bij Wespelaar
  • Fantastisch Huwelijk bij Wespelaar
  • Fantastisch Huwelijk bij Wespelaar

Huwelijk Wespelaar

Huwelijk Wespelaar

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor huwelijken bij Wespelaar.

Zoekt u een plaats voor een huwelijk bij Wespelaar in een aangename landelijke locatie? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een huwelijk.Niet enkel de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijken het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Wespelaar zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten op uw huwelijk. In de gerieflijke veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde ruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle events (huwelijken,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De klassevolle zalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijken en andere feesten in Wespelaar en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijk nog net dat tikkeltje extra verschaffen. Het is één van de mooiste plekjes bij Wespelaar. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuin terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw huwelijk!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijken

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijk in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijk een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Perfect georganiseerde huwelijken met alles erop en eraan

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door het bekwame team maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om evenementen zoals huwelijken tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Wespelaar is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.