• Uniek Huwelijk nabij Wange
  • Uniek Huwelijk nabij Wange
  • Uniek Huwelijk nabij Wange

Huwelijk Wange

Huwelijk Wange

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor huwelijken bij Wange.

Bent u op zoek naar een wondermooie droomplek voor een huwelijk bij Wange? Wil u een huwelijk organiseren op een aangename idyllische locatie? Het mooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet enkel de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijken het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Wange zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten op uw huwelijk. In de ruime veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn sfeervol aangekleed voor uiteenlopende feestelijkheden (huwelijken,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De gezellige feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijken en andere feesten in Wange en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijk nog net dat tikkeltje extra geven. Ons domein is een van de mooiste plekjes in de omgeving van Wange. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijk!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijken

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijk in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een huwelijk een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

100% afgewerkte huwelijken in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals huwelijken tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Wange is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.